BarnetegningF

Strålende øyne som lyser av stolthet over å kunne overrekke deg nok et mesterverk utført av små hender. Det er den 15. tegningen bare denne uken. Men selvfølgelig tar vi imot med ros og takknemlighet. Problemet er bare hvor i all verden skal vi gjøre av alle disse mesterverkene?

Hvis du har dårlig med plass og dårlig samvittighet for å kaste, er følgende løsningen:

– Ta bilder av tegningene og så har du dem lagret digitalt for alltid!

Og når tiden kommer at poden eller prinsessen flytter ut kan du lage et lite fotoalbum med tegningene gjennom oppveksten. Det kan bli et morsomt og flott barndomsminne for flere generasjoner!

Hvis du heller ønsker muligheten til å beholde dem i papirformat kan du ha en egen mappe/eske/skuff for dem. En mappe kan deles opp i enten årstall eller fordeles på flere barn slik at det blir et system i oppbevaringen.  Eventuelt kan du da plukke ut  og samle favorittene igjennom årene slik at det ikke blir for mange å spare på.

Det viktigste er bare å ha et sted der de hører hjemme.

(Ps; husk å datere tegningene/skrive alder og gjerne få barna til å signere dem)

For oppdateringer og flere gode tips; følg oss på Facebook!

2 thoughts on “Altfor mange barnetegninger?

  1. Gratulerer med spennende prosjekt!
    Dette med barnetegninger var veldig aktuelt for min del – vi er midt i heftigste tegnealderen her hjemme, og 6-åringen produserer en imponerende mengde tegninger hver eneste dag! Begynte å henge opp på veggen, men det ble fort fullt gitt… Tror jeg kommer til å gå for mappe framover, godt tips 😀

    • Hei Kristin! Så hyggelig at du synes siden vår er spennende! Kult at du vil henge med her også:D Det er bare å følge med!
      Ha en fin kveld! Klemmer!

Comments are closed.