Her er et lite tips for å ønske dine overnattingsgjester litt ekstra velkommen:

Som seg hør og bør på flotte hotellrom, ligger det en liten sjokolade på puta når du ankommer. Hva med å gjøre det samme på gjesterommet? Det kan være en liten after eight, Troika, Twist…eller du kan få dem til å dra på smilebåndet og legge en svær sjokoladeplate på puta.

troika

Eller du kan ta den helt ut og lage en slags minibar som er klar på nattbordet eller kommoden når gjestene kommer. Det kan være masse eksotisk, eller bare en liten ting. Velg etter smak og pengebok – uansett hva du velger så vil det bidra til å få gjestene til å føle seg velkommen!

fat

Og når man er gjest i andres hjem, er det ikke alltid like enkelt å bare ta seg noe i kjøkkenskapet hos vedkommende, to timer før den planlagte middagen. Da er det oppkvikkende med noen kjeks eller nøtter i skålen på soverommet som står parat til å stilne litt sult når det ikke egentlig passer. 

Hvis barna plukker et par småblomster og setter i miniglass, så blir bestemor eller tante glad for det også!

blomst

Det er jo tross alt tanken som teller.

Tenk på dine kjære som kommer fra fjern og nær i sommer og tenk ut en liten ting ekstra for å ønske dem velkommen. Del gjerne med oss så vi kan dele videre.

Fortsatt god sommer!

Lik oss på Facebook for flere gode tips!