Nå har vi, to mammer og 11 barn, testet ut WOW-koppen og vi er kjempefornøyde! Og nå kan den norskproduserte verdensnyheten bli din!

På forhånd hadde vi hørt at den skulle være sølefri og enkel å drikke av, så førstemann å prøve i Bakkland-familien var 5-åringen. Hun elsket den! Og de eldre søsknene kastet misunnelige blikk på den knallgule og lilla koppen som er “bare min!” ifølge den stolte prinsessen. Og det er jo egentlig genialt for de litt eldre barna som sitter på datamaskinen og har sneket med seg en kopp saft til dagens spillutfordringer. Hvis denne bikker skjer det nemlig ingenting. Den holder faktisk hva den lover (men du må ha skrudd på lokket riktig sånn at det passer i sporet sitt. Det er enkelt, bare man er klar over at man ikke bare skal trykke lokket på tilfeldig. Det var nemlig ikke vi den ene gangen) Det som er sikkert er at siden den lukker seg automatisk når man er ferdig med å drikke, så blir den en følgesvenn på neste biltur!

Hagen-gjengen syntes koppen var kjempekul og alle ville bruke den. I utgangspunktet er den designet for barn i alderen 12mndr – 10 år, men yngstemann på 1,5 år, skjønte ikke helt hvordan han skulle drikke av den til å begynne med, men nå går det bra. Den matte overflaten gjør den lett å holde i hånden. I tillegg er den lett å montere og skru av og på. Og så går den i oppvaskmaskinen, noe som alltid er en fordel. Teknisk sett er systemet allerede lovprist av flere fagfolk innen tannhelse for barn og det er jo heller ingen bakdel.  

Sølefri kopp!

Sølefri kopp!

5-åringen vil heretter bruke KUN denne koppen.

5-åringen vil heretter bruke KUN denne koppen.

Nå kan du få lov til å prøve WOW-CUP også!

Gå inn på Facebooksiden vår HER vår og finn bildet under, og lik det!

Lykke til, tre heldige vinnere trekkes blant alle som liker bildet.

Trekningen er fredag den 25. Juli!

woe a

 

Med vennlig  hilsen

Linda og Katinka

Følg oss på Facebook!